Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در کنار دغدغه‌مندی برای واکسن کودکان، آرزو دارد که تلویزیون برای بچه‌ها، سریال و برنامه‌های خوب و دلچسب بسازد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  "آقای جمالی" تلویزیون این روزها بیشتر کتاب می‌نویسد، البته چند تا از کتاب‌هایش را به بازار عرضه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز در لا به لای صحبت‌هایش دلش برای آن روزهایی تنگ شده که تلویزیون بیشتر به کودکان توجه می‌کرد. بازیگری که در کنار کارهای خوب و ماندگارش، هنوز دغدغه نمایش و سریال و برنامه کودکانه دارد. رضا فیاضی در معرفی خودش هم می‌گوید «من کودکان را دوست دارم؛ به ایران و ایرانی احترام می‌گذارم و برای فرهنگ و هنر این مملکت تلاش کرده‌ام و در هر رشته‌ای، می‌کوشم قدمی بردارم.»

در مجموعه عروسکی "هادی و هدا" نویسندگی کرده است و در آرایشگاه زیبا "مرضیه برومند" بازی دیدنی را ارائه می‌دهد. در "پهلوانان نمی‌میرند" کنسول روس را بازی کرد و بعد از آن، بارها فیلمسازان دیگری خواستند تا نقش روسی به رضا فیاضی واگذار کنند که البته پیش از "پهلوانان نمی‌میرند" در سریال "امیرکبیر" سعید نیک‌پور چنین نقشی را با فضایی دیگر ایفا کرده بود. آنجا البته قرار بود نقش میرزا آقاخان نوری را بازی کند اما خودش با مرحوم محمد مطیع معامله می‌کند و نقش سفیر روس را بازی می‌کند. 

رضا فیاضی هم مثل بسیاری از بازیگران کاربلد دیگر، کارنامه خاطرانگیزی از خود به جای گذاشته است با سریال‌هایی مثل "هتل"، "رانت‌خوار کوچک"، "روزگار قریب"، "نوشدارو"، "بچه‌های نسبتاً بد" و در سینما "روسری آبی"، "روز واقعه"،‌"گزارش مریم"، "خنده در باران"، "یوسف هور" و "کار کثیف" . او که علاوه بر کارگردانی و بازیگری، شعر می‌سراید،‌ داستان می‌نویسد و خاطراتش را می‌‌گوید؛‌ از جمله تألیفاتش می‌توان به "ت مثل تئاتر"، "بانوی نیلوفر"، "بازیگر" و "قصه‌های آسیه‌آباد" اشاره کرد.

او این روزها در اهواز جلوی دوربین سریال تلویزیونی قرار دارد اما برای واکسن زدن و شرایط سخت کرونایی هم حرف‌های قابل تأملی دارد و همچنین برای تلویزیونی‌ها آرزو می‌کند که 1400 بیشتر به فکرِ بچه‌ها باشند. مشروح این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:

رضا فیاضی درباره پخش سریال "خوشبرگ" شبکه امید تصریح کرد: پخش سریال "خوشبرگ" به تهیه‌کنندگی ایمان ایرانمنش و کارگردانی رامین معقولی از شبکه امید آغاز شده و پنجشنبه‌ها ساعت 20:30 پخش می‌شود. نقش آقای حکمتی را بازی می‌کنم؛ رستورانی که غذای روحی می‌دهد و کتاب معرفی می‌کند. 15 قسمت حاضر شده اما کرونا باعثِ تعطیلی ادامه فیلمبرداری‌اش شد. این روزها درگیر سریال دیگری در اهوازم که علی عبدالعلی‌زاده کارگردانی می‌کند. 

او افزود: من در سریال "جزر و مد"، نقش لطیف را بازی می‌کنم، نقش همسرم در این سریال را افسانه ناصری و نصرالله رادش هم نقش دیگری را برعهده دارد. داستان در خصوص کلاهبرداری است؛ کلاهبرداری که باعث می‌شود شخصیتِ لطیف مجبور شود از تهران به اهواز برود. این روزها کتاب‌هایی‌ هم نوشته‌ام که روانه بازار می‌شوند و چند نمایشنامه هم قرار است به کمکِ دوستان تبدیل به کتاب شود. یکی از نمایشنامه‌ها که 6 جلد خواهد شد درباره نمایشنامه خلاق است که به چاپ انتشارات جهاددانشگاهی خواهد رسید. 

فیاضی در پاسخ به این سؤال که اهواز این روزها به خاطر شیوع کرونا، جزو شهرهای قرمزِ کشور به شمار می‌رود چطور این خطر را به جان خریدید، گفت: قبول دارم خیلی‌ها هستند که ترجیح می‌دهند در قرنطینه باشند و حاضر نیستند به هیچ قیمتی کار کنند. آسیب هم دیدند و حق هم دارند؛ اینجا خوشبختانه خانم پرستاری حضور دارند و صبح‌ها تب ما را می‌گیرند و کنترل می‌کنند. اما به هر حال هنرپیشه‌ها آسیب‌پذیرند، گریم هم می‌کنیم محدودیت‌های دیگری وجود دارد. 

او درباره اظهارنظرهای سلبریتی‌ها در فضای مجازی گفت: نمی‌توانم نظر خاصی بدهم هرکس شخصیت خاص خودش را دارد. اما زمانی که کیش رفتم و در آنجا زندگی کردم ترجیح دادم کتابفروشی راه بیندازم. در حالی که راه‌های دیگری هم پیشنهاد می‌شد اما من این راه را انتخاب کردم. خوشبختانه این کتابفروشی را می‌شناسند و مردم به ما اعتماد دارند و کتاب می‌خرند. من نمی‌توانم تجویزی برای دیگران داشته باشم اما دغدغه خودم کتاب است. 

این بازیگر پیشکسوت درباره ماجرای واکسن زدن هنرمندان و اولویت قرار گرفتن این قشر، تصریح کرد: من خودم واکسن ایرانی می‌زنم و بارها هم گفته‌ام به پزشکان خودمان اعتماد دارم. باید این نخبگان را باور کرد که از هیچ کوششی دریغ ندارند. دغدغه‌ام نیست اما اگر قرار است اولویت قرار دهند اولویت من بچه‌ها است. آن‌ها آینده‌سازند و باید این مملکت را بسازند. من خودم را ته این صف می‌دانم و بدون تعارف شعار نمی‌دهم. 

او آرزو کرد که تلویزیون در 1400 بیشتر برای کودکان برنامه و سریال بسازدو تأکید کرد: یادم می‌آید زمانی که تلویزیون بهترین برنامه‌ها و سریال‌های نمایشی‌اش را به کودکان اختصاص می‌داد؛ این روزها که این اقشار در بمباران هجمه‌های غربی‌اند، آرزو دارم که برای بچه‌ها کار کنم اما این فضا فراهم نشده است و در این سال‌ها برای بزرگسالان کار کردم. همین کار "خوشبرگ" که از شبکه امید پخش می‌شود و برای نوجوانان است؛ زجرآورترین کار بوده، نه پولم را داده‌اند و نه کار تمام شده است. 

فیاضی تأکید کرد: تهیه‌کننده ما در سریال "خوشبرگ" کرونا گرفت و بچه‌ها هم مریض شدند. در شرایط سختی کار کردیم که همین 15 قسمت آبرومندانه به آنتن برسد. اما مسئولین و دست‌اندرکاران آن‌قدر بی‌تفاوت بودند که فریاد هم زدیم پول ما را بدهید، کار در حال پخش است اما هیچ اعتنایی نشد. 

بازیگر سریال‌های ماندگار تلویزیون، جای بچه‌ها را در رسانه ملی خالی دانست و گفت: به نظرمن برای افسانه‌هایمان و ادبیاتمان کار خاصی نکردیم و اگر قرار باشد من یک روز کار کنم حتماً بچه‌ها را انتخاب می‌کنم چون همه دغدغه‌هایم رشد و نمو این قشر است. سبک زندگی و خانواده کودکان برایم اهمیت دارد. وقتی تبلیغات غلط غربی‌ها را ضدّ کودکان می‌بینم بیشتر نگران می‌شوم. هرچند برخی اوقات می‌گویند بچه‌ها هستند! اما همین بچه‌ها از آدم بزرگ‌ها بیشتر می‌فهمند. کار خوب برای بچه‌ها در تلویزیون خالی است و امیدوارم در 1400 به سراغ ساختِ چنین کارهایی بروند. 

فیلمبرداری سریال "دودکش2" آغاز شد/ تعداد گزینه‌های ماه رمضان به 3 رسیدسرنخ‌هایی از قاچاق سیگار در تلویزیون/ ایده‌ای که در مناظره شکل گرفتروایت استاد دانشگاه از اثر جدید ده‌نمکی/ سریالی با فرم و ریتم "دادِستان" در تلویزیون نداشته‌ایم"لوتی" سریال نوروزی شبکه سه شد/ سریال امنیتی دیگر در راه تلویزیون

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینما رسانه ملی تلویزیون سریال سینما رسانه ملی تلویزیون سریال رضا فیاضی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟

مسعود کریمی خضرا مدیر گروه طنز سیمافیلم درباره سریال های جدید این گروه در تلویزیون به خبرنگار مهر بیان کرد: سریالی داریم که این روزها در حال نگارش است؛ یک درام ورزشی با مایه های طنز که به ورزش هندبال پرداخته و برادران هاشمی این سریال را به صورت مشترک می نویسند.

وی اضافه کرد: هادی عامل هاشمی، هدایت عامل هاشمی و علی عامل هاشمی نویسنده کار هستند که در آن به ایفای نقش هم می پردازند. هنوز درباره ترکیب تیم تولید و کارگردان صحبتی نشده است و جلوتر که برویم درباره آن تصمیم گیری می کنیم.

کریمی خضرا با اشاره به تولید یک سریال نوستالژیک تصریح کرد: سریالی هم داریم که برگرفته از یکی از آثار موفق دهه ۷۰ تلویزیون است. فضای این سریال در دهه ۶۰ می گذرد و قصه این سریال هم در دهه ۶۰ نوشته شده است و به دوران قبل از جنگ، آغاز و پایان جنگ می پردازد. نویسنده این مجموعه مصطفی زندی است و سوژه جذابی دارد که جزییات آن را بعداً بیشتر توضیح می دهیم.

وی درباره سریال «بدل» نیز بیان کرد: به زودی سریال «بدل» به آنتن می رسد که این مجموعه هم سوژه خوبی دارد. علی مسعودی کارگردان این سریال هم به تجربه ثابت کرده است که نزد مردم محبوبیت دارد.

مدیرگروه طنز سیمافیلم درباره اینکه چرا کمدی ها کمتر به آنتن می رسند، بیان کرد: حجم کمدی هایی که به آنتن تلویزیون می رسد تابعی از تایید اداره کل فیلمنامه سازمان است و سیمافیلم فقط ارگان تولید این فیلمنامه ها است. البته سریال هایی هم داریم که با مجوز خود رییس سازمان صداوسیما جلو می رود. هدایت و نظارت این آثار هم با اداره کل فیلمنامه است.

وی اضافه کرد: برای حجم آثار مرتبط با کمدی باید تایید اداره کل فیلمنامه را در نظر گرفت که البته شانه به شانه سیمافیلم فعالیت دارند؛ این اداره کل از حیث متن و سیمافیلم از حیث تولید.

کریمی خضرا در پایان با مثالی درباره آثاری که با مجوز رییس سازمان صداوسیما ساخته می شود، بیان کرد: فصل پیشین «نون.خ» در حال ساخت بود که رییس صداوسیما به پشت صحنه سریال رفت و همان جا اعلام کرد که باید فصل بعدی هم به تولید برسد و این فصل ساخته شد و ما درباره این آثار می گوییم که با مجوز خود رییس سازمان پیش می رود. حالا شاید اینها کمی خارج از عرف اداری باشد اما در نهایت زیر نظر اداره کل فیلمنامه نویسی و سیمافیلم پیش می رود.

کد خبر 6093417 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون