Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت گرامیداشت هفته شهرداریها و دهیاریها ؛ مسابقه ایده پذیری" آرزوی من، زادگاه من..." در فضای مجازی برگزار می شود.

به گزارش برنا از قزوین؛ مسابقه ایده پذیری" آرزوی من، زادگاه من..." ویژه رده سنی کودکان و نوجوانان،رده سنی 7 تا 18 سال است  که با هدف تقویت روحیه خودباوری،جلب مشارکت آنان در مدیریت شهری و تقویت ایده پردازی و خلاقیت در کودکان و نوجوانان برگزار می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقمندان با این هدف که آرزو دارند، زادگاه و محل زندگی شان چگونه باشد؛ایده ها و آثار خود را در بخش های نقاشی،متن ادبی،داستان کوتاه،شعر و طراحی پوستر در محورهای آسایش و آرامش،ایمنی و امنیت،نشاط و شادابی،حفظ و گسترش فضای سبز و زیبایی بصری به دبیرخانه مسابقه «آرزوی من،زادگاه من» ارسال کنند.

آخرین مهلت ارسال آثار تا 15 مرداد ماه سالجاری می باشد،علاقمندان می توانند آثار خود را به پیام رسان واتساپ به شماره 09018318372  ارسال نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فضای مجازی ایده پردازی زادگاه من آرزوی من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • رکورد ویژه جلالی در استقلال قطع شد
  • مجارستان: درگیری مستقیم ناتو با روسیه یعنی جنگ جهانی سوم
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • زبان طنز نیشدار است
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور