Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی تیرانداز تیم ملی ایران گفت: تیراندازی ورزشی است که نیاز به تمرکز و آرامش زیادی دارد، شخصیت من خیلی آرام بود و آرامش زیادی داشتم، به همین دلیل توانستم در رشته تیراندازی موفق باشم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، تیم ملی تیراندازی ایران در مسابقات قهرمان آسیا در قطر و آخرین مرحله کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو موفق شد، در یک حرکت تاریخی رکوردشکنی کند و برای اولین بار در تاریخ این رشته با 6 سهمیه راهی بازی‌های المپیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هانیه رستمیان بانوی تیرانداز تیم ملی ایران، طی این رقابت‌ها در رشته تپانچه موفق به کسب جواز حضور در این رویداد مهم شد. این بانوی المپیکی با حضور در خبرگزاری برنا درخصوص این موفقیت و همچنین شرایطش صحبت کرد.

*این دوره از مسابقات را چطور ارزیابی می‌کنید؟

در مسابقات جهانی رقبای اصلی‌‌ ما از کشورهای آسیایی هستند به همین دلیل در رویدادهای آسیایی که سطح رقابت‌ها خیلی بالا است، کشورهای چین، هند، ژاپن و کره همیشه مدال‌آور و فینالیست هستند. تمام تیراندازان آسیایی هم در این مسابقه هم حضور داشتند، کار ما واقعا خیلی سخت بود و رقابت سختی داشتیم. اما خداراشکر توانستیم عملکرد خوبی از خود در این مسابقات نشان دهیم و 4 سهمیه دیگر برای تیراندازی بگیریم.

*تیراندازی را از کجا شروع کردید؟

به خاطر شغل پدرم برای زندگی به بندرعباس رفتیم و من آن‌جا تیراندازی را شروع کردم، آن زمان تیراندازی در سطح کشور پیشرفت زیادی نکرده بود و باشگاه‌ها از نظر امکانات کاملا تجهیز نبودند. در آن شرایط تیراندازی را آغاز کردم اما کم‌تر از یک سال در بندر عباس فعالیت تیراندازی داشتم تا به تهران آمدیم، از اول ساکن تهران بودیم و 3 سال به خاطر شغل پدرم به بندرعباس رفتیم. من بلافاصله به اردوهای تیم ملی دعوت شدم. برای شروع تجهیزات شخصی نیستند، اما هرچه حرفه‌ای‌تر شدیم تجهیزات خود را با خرید سلاح شخصی کردیم.

*چطور با رشته تیراندازی آشنا شدید؟

من به واسطه شغل پدرم که نظامی است با تیراندازی آشنا شدم و فعالیت در این رشته را آغاز کردم، برای شروع فعالیت حرفه‌ای من در رشته تیراندازی پدرم مشوق من بود اما در کل خانواده‌ام نقش اصلی را داشتند و همیشه همراهم بودند.

*در زندگی شخصی هم دختر آرام و خونسردی هستید؟

تیراندازی ورزشی است که نیاز به تمرکز و آرامش زیادی دارد، شخصیت من خیلی آرام بود و آرامش زیادی داشتم، به همین دلیل توانستم در رشته تیراندازی موفق باشم. بله، کلا شخصیتم این طور است و همه می‌گویند که از نظر روحی و شخصیتی آرامش دارم، البته اکثر تیراندازان هم همین طوری هستند و ماهیت رشته تیراندازی این نوع روحیه و شخصیت را می‌طلبد.

*از ابتدا راه به المپیک فکر می‌کردید؟

من در دوران نوجوانی و جوانی‌ام که در تیراندازی فعالیت داشتم، شاید فکر نمی‌کردم که بتوانم به این سطح برسم ولی از وقتی فعالیتم حرفه‌ای‌تر و جدی‌تر شد، تلاشم را بیشتر کردم. برای المپیک قبلی هم چون در رده سنی جوانان بودم برای مسابقات کسب سهمیه انتخاب نشدم، فقط به آخرین مسابقه کسب سهمیه اعزام شدم که با اختلاف 1 امتیاز فینالیست نشدم و المپیک ریو را از دست دادم. وقتی این اتفاق افتاد تمام تلاشم را کردم تا برای المپیک بعدی یعنی بازی‌های 2020 توکیو آماده شوم و بتوانم سهمیه بگیرم.

*چطور موقع تیراندازی فکرت را متمرکز نگه می‌داری؟

تیراندازی ورزش مدیریت ذهن است و باید با ذهن‌مان بجنگیم تا بتوانیم تیرهایمان را بزنیم. مربی در این موضوع خیلی می‌تواند به ورزشکاران کمک کند تا استرس‌ و اضطراب‌مان را کنترل کنیم. ما در طول اردوهای آمادگی و مسابقات نیز با یک روانشناس در ارتباط هستیم که این مسئله هم می‌تواند  خیلی به ما کمک کند. برای کنترل استرس یک سری تمرینات تصویرسازی و روان‌شناسی هم داریم که آن‌ها را هم انجام می‌دهیم.

*از کسب سهمیه المپیک توکیو چه حسی دارید؟

خیلی خوشحالم، امسال سال خیلی خوبی برای من بود و بهترین سال ورزشی‌ام را تجربه کردم. اولین مسابقه که امسال دادم، رقابت‌های جهانی هند بود که توانستم اولین مدال تاریخ بانوان تپانچه را کسب کنم و تاریخ ساز شوم. در آن تورنمنت با اختلاف خیلی کمی سهمیه را از دست دادم و بعد از آن تلاشم را بیشتر کردم، در چند مسابقه کاپ جهانی شرکت کردم و برای کسب سهمیه جنگیدم. خداراشکر در آخرین فرصت هم توانستم سهمیه را بگیرم. 98 از نظر فعالیت ورزشی بهترین سال برای من بود.

*هدف‌ات در المپیک چیست؟

بزرگ‌ترین آرزوی هر ورزشکار مدال المپیک است. حالا که توانستم سهمیه بگیرم تازه کارم شروع شده است و برای رسیدن به هدف بزرگترم تمام تلاشم را می‌کنم تا در المپیک با آمادگی کامل ظاهر شوم و آن‌جا نتیجه خوبی بگیرم.

*چرا بانوان در این رشته قوی‌تر عمل کردند؟

رشته تیراندازی از نظر جنسیت و سن محدودیتی ندارد و این خوش شانسی ما بوده که خانم‌ها در این رشته موفق‌تر هستند. در این چند سال خداراشکر در مسابقات جهانی و آسیایی خیلی عملکرد خوبی داشتیم و مدال‌های زیادی گرفتیم. اما آقایان هم در مسابقات خوب بودند، یعنی نسبت به المپیک قبلی یک سهمیه بیشتر گرفتیم و امیدوارم بیشتر هم شود.

*توجه رسانه‌ها برای تو انگیزه است یا اضطراب؟

از این نظر که با حمایت آن‌ها تیراندازی دیده ‌می‌شود، رسانه خیلی خوب است. نه فقط برای رشته‌ی ما بلکه برای همه رشته‌های ورزشی که از این طریق حمایت می‌شوند. اگر ما دیده شویم مسئولین می‌بینند و همین موفقیت‌ها باعث می‌شود که مسئولین بیشتر از ما حمایت کنند و انگیزه‌ای برای ادامه مسیر باشد.

*هم‌زمان با ورزش، تحصیل هم می‌کنید؟

بله، در حال حاضر دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه الزهرا در مقطع کارشناسی هستم. نمی‌شود هم ورزش و هم درس را در سطح خیلی عالی پیش برد ولی در این مدت سعی کردم به دانشگاه هم برسم، خداراشکر استادها هم با ورزشکارانی مثل من راه می‌آیند.

بیشتر بخوانید: المپیک توکیو را با اختلاف ناچیز از دست دادم/ دنیای ورزش برای من هنوز تمام نشده است شلیک بانوی ایرانی به قلب المپیک/ تغییر رنگ ملایی/ استرا به استقلالی‌ها شوک داد!

خبرنگار: پرفام ذاکرانی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیراندازی خبرگزاری برنا تیم ملی تیراندازی هانیه رستمیان سهمیه المپیک 2020 توکیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد

با حضور فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان ورزشی؛ ‌‌از از دختران مدال‌آور در رشته‌های ورزشی ووشو و کاراته تجلیل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن داوری شب گذشته در آیین تجلیل از دختران مدال‌آور در رشته‌های ورزشی ووشو و کاراته به نقش ورزشکاران در فرهنگ جامعه اظهارداشت: مردم به ورزشکاران نگاه می‌کنند و از آنها الگو می‌گیرند.

فرماندار مشهد خطاب به دختران ورزشکار مشهدی گفت:ورزشکاران در فرهنگ و خلق و خوی جامعه نقش‌آفرین هستند، شما می‌توانید الگوهای خوبی برای جامعه باشید.

وی با بیان اینکه از دیرباز در کشور ما به ورزشکاران رشته‌های رزمی به عنوان الگوهای مثبتی توجه می‌شود، افزود: ورزش‌های رزمی که به نوعی به تمدن ما هم وابسته است ویژگی‌هایی مانند مردانگی، اخوت و توانمندی را به جامعه نشان می‌دهد.

داوری با تاکید بر اینکه ورزش تضمین کننده سلامتی است تصریح کرد: ورزش حرفه‌ای علاوه بر تضمین سلامتی فرد، اقتدار کشور را به همراه دارد و سلامت جامعه را تضمین می‌کند.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: ورزش های رزمی علاوه بر سلامت شخص و جامعه با فرهنگ سازی موجب ارتقای جامعه هم می‌شود.

وی بر برنامه ریزی، هم‌افزایی و تعامل با حوز‌ه‌های مختلف در راستای جذب حامی مالی و توسعه فعالیت‌های ورزشی تاکید کرد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان